اهمیت و نقش روغن ها و چربی ها

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
اهمیت و نقش روغن ها و چربی ها
نقش های روغن ها و چربی ها
میزان توصیه شده ی اسیدهای چرب
روغن های استخراج شده از بافت های گیاهی وحیوانی
اسید چرب
اسید چرب اشباع
اسید چرب اشباع نشده
اسید چرب با یک پیوند دوگانه
نقش اسیدهای چرب امگا – 3 و امگا – 6 در بدن
اسید چرب ترانس
تری گلیسیرید
کلسترول
روغن های گیاهی
سویا
کلزا
افتابگردان
گلرنگ
ذرت
انگور
کنجد
بادام زمینی
زیتون
نارگیل
پالم
روغن های حیوانی
کره
دنبه
پیه
روغن ماهی
روغن مخصوص سرخ کردن
مراحل انتقال روغن ها و چربی ها در بدن:
نقش های اساسی کلسترول در بدن
سطح سرمی کلسترول خون، LDL، HDL،تری گلیسیرید
توصیه هایی برای مصرف و نگهداری روغن های خوراکی

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 8647 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: پاورپوینت

تعداد صفحات: 70

حجم فایل:9,896 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل