اصول ایمنی در کارگاه ها

دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات
 HSE یا بهداشت  ايمني  و محيط زيست متولي و عهده دار كليه مسائل مربوط به بهداشت كار ، صنعتي و محيط ، ايمني و آتش نشاني و محيط زيست مي باشد . مديريت يکپارچه HSE با ايجاد بستر فرهنگي خلاق و نگرشي نو و سيستماتيک، به تبيين تأثير متقابل عوامل بهداشت، ايمني و محيط زيست پرداخته و از اين طريق نواقص، مخاطرات بالقوه،  حوادث و مشکلات را بطور نظام مند مورد ارزيابي قرار داده و روشهاي مبتني بر پيشگيري را ارائه ميدهد.فلسفه HSE در صنعت نفت، درراستاي توسعه پايدار و کرامت انسان از طريق نگاهي سيستماتيک و مرتبط با عوامل مختلف بهداشت، ايمني و محيط زيست صنعت نفت در زندگي انسان رشد و توسعه همه جانبه کشور اهميت ويژه اي را ايفا مي کند. اين فلسفه و نگرش، استراتژي به حداقل رساندن اثرات نا مطلوب صنعت بر محيط و افزايش اثرات مطلوب آنها با تأمين ايمني همه جانبه کليه کارکنان و همکاران سازمان، تجهيزات و تاسيسات، به صفر رساندن حوادث و آسيبها از طريق حذف شرايط نا ايمن و ارتقاء سلامت افراد، ايمني و محيط زيست در کليه سطوح سازمان و حفاظت از محيط زيست به عنوان سرمايه بشريت را دنبال مي کند. مقوله هاي بهداشت، ايمني و محيط زيست بطور جداگانه در طي سالهاي متمادي در صنعت نفت مطرح بوده است، اما نگاه امروز نگاهي نو، سيستماتيک و همه جانبه تحت يک مديريت واحد ميباشد.هرچند دستيابي به نظام خلاق در ساختار نظام مديريت فراگير بهداشت، ايمني و محيط زيست(HSE.MS ) و رويکرد يکپارچه سازي فرايند ها و گردش کار و فعاليتهاي سه گانه بهداشت، ايمني و محيط زيست در کليه سطوح صنعت نفت نيازمند تلاشهاي زيادي است اما متخصصين و مديران صنعت درسالهاي اخير گامهاي مؤثري در جهت شکل گيري ساختار HSE.MS و ارتقاء اهداف اين نظام مديريتي برداشته اند بطوريکه امروزه صنعت نفت در اين فاصله زماني کوتاه شاهد کسب موفقيت هايي در اين نظام مديريتي بوده است .فعاليت هاي بهداشت محيط:1. شناسايي، ارزيابي و کنترل آلودگي هاي هوا، آب و فاضلاب و پسماندها2.تأمين آب و موادغذايي سالم با کمک بهداشت تغذيه فعاليت هاي بهداشت تغذيه کارکنان از قبيل:1. شناسايي، ارزيابي و پيشگيري از آلودگي مواد غذايي بوسيله آب، خاک، هوا، گياهان، حيوانات2.اطمينان از سلامت مواد غذايي کارکنان3.تنظيم برنامه تغذيه کارکنان با توجه به سلامت فرد و محيط هاي کاري آنها فعاليت هاي بهداشت حرفه اي از قبيل:1. شناسايي، اندازه گيري، ارزيابي و کنترل ريسکهاي بهداشتي (عوامل زيان آور محيط کار) شامل:• عوامل زيان آور فيزيکي• عوامل زيان آور شيميايي• عوامل زيان آور بيولوژيکي• عوامل زيان آور ارگونوميکي• عوامل زيان آور مکانيکي2.پيشگيري از وقوع بيماريهاي ناشي از کار کارکنان و اطمينان از سلامت آنها و پايش سلامتي پرسنل در دوره هاي زمانبندي شده معين3.پيشگيري از وقوع حوادث، آسيب ها و حفاظت کارکناناهم فعاليتهاي ايمني و آتش نشاني :1 . برگزاري كارگاه هاي آموزشي تخصصي آتش و اطفاء حريق و مانورهاي واكنش در شرايط اضطراري جهت پرسنل انبارها و تاسيسات گاز مايع و جايگاه هاي عرضه   2. نظارت بر حسن اجراي  پروانه هاي كار سرد و گرم در سطح تاسيسات منطقه   3. ساماندهي وضعيت البسه استحفاظي پيمانكاران و رانندگان نفتكش در سطح انبارها و تاسيسات منطقه   اهم فعاليتهاي محيط زيست : 1 . رساندن سطح فضاي سبز در تاسيسات به استانداردهاي مورد تائيد سازمان حفاظت محيط زيست2.جلوگيري از وروز پساب ها به محيط زيست و به حداقل رساندن ريخت و پاش و آلودگي ها.اهم فعاليت ها در زمينه آموزش :آموزش يكي از مهم ترين مسائل مرتبط با استقرار سيستم مديريت HSE در سازمان است كه در اين راستا كلاس هاي آموزشي به صورت مستمر در زمينه مسائل مختلف HSE جهت كليه نفرات ستادي ،  عملياتي در سطح تاسيسات و مجاري عرضه منطقه برگزار گرديد.
دسته بندی: فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات

تعداد مشاهده: 7900 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 64

حجم فایل:241 کیلوبایت

 قیمت: 9,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: